Livet som nybagte forældre: Det går bare SÅ stærkt

søndag den 27. marts 2011

Det går bare SÅ stærkt

Som titlen så tydeligt siger, så går det hele bare så stærkt - min lille myre er bare blevet så stor - alt for stor (0: Tand nr. 2 er også kommet så nu skal man passe på fingrene (0: Han er kommet op i sin høje stol og elsker at sidde der. Nu kan han rigtig være med ved bordet. Den største udfordring er, at alt indenfor hans rækkevidde bliver smidt på gulvet - vi kalder det for "Hent pinden" og det er stort set ved at være et fuldtidsjob.
Han nyder at ligge i sin kravlegård og lege, men den er så småt ved at være for lille til ham - han roder rundt hele tiden og lige pludselig ligger han med både arme og ben ude mellem tremmerne, og kan ikke forstå hvorfor han ikke kan bevæge sig rundt. Det kan godt skabe nogle små hysteriske udbrud.
Lige nu nyder han mest, at få lov til at stå på gulvet (med lidt hjælp) Det varer ikke længe inden han løber rundt i hele huset. Det glæder jeg mig lidt til selvom det nok kræver mere end et øje på hver finger - lige nu ved man da i det mindste hvor man har ham(0: Han ruller rigtig flot og kan sagtens rulle lidt omkring. Jeg kan rigtig mærke, at han gerne vil en hel masse, men det varer nok lige lidt endnu.
Der er kommet kød i maden, hvilket er et ret stort hit - især kødboller. Der sker bare så mange ting lige nu, men hvor er det da bare fantastisk at være en del af.
Han er blevet meget opmærksom på folk, og genkender tydeligvis mor, far, storesøster, farmor, mormor, bedstefar, moster og kusinen - det er skønt at se et stort smil på hans læber, når der kommer gæster han kender.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar